Tips voor de Bitcoin-industrie

1. Vraag waarom je geïnteresseerd bent.

Als je geïnteresseerd bent omdat je het gevoel hebt dat je iets mist, dan is dat niet om de juiste redenen. Als je denkt dat het de toekomst gaat worden en het een applicatie is die iets te maken heeft met iets dat je in de toekomst zou willen doen, dan ligt daar je interesse. Vraag je dus af waarom je in de eerste plaats geïnteresseerd wilt zijn, en dan denk ik dat je je daar echt vanaf zou kunnen ontwikkelen.

2. Praat met mensen in de gemeenschap.

De mensen in deze gemeenschap zijn wereldwijd en ze zijn erg gepassioneerd om anderen te leren wat deze industrie allemaal inhoudt. De opwinding in de gemeenschap over het betrekken van mensen bij het verspreiden van het woord – het is echt interessant. De beste manier om te leren is door jezelf les te geven. Misschien krijg je wat informatie van iemand en denk je ‘Dat is een heel interessant standpunt’, dan leer je andere mensen die je vragen wat het eigenlijk is – het is een geweldige leerervaring.

3. Bepaal uw strategie.

Als u op lange termijn in cryptocurrency wilt investeren, lees er dan meer over. Lees meer over hoe het kan worden verhandeld en hoe het een investering kan zijn. Zoek hieruit wat je persoonlijk wilt, want iedereen is zo anders. Begrijp de diepte van de technologie – terwijl het wordt gebruikt voor betalingen, is het ook uiterst nuttig voor verificatie.

4. Koop en vergeet.

Als je uiteindelijk voor de lol een bitcoin koopt, koop en vergeet het dan gewoon, want het is vluchtig. Je moet in de loop van de tijd naar de prijs kijken, en het is gemiddeld in plaats van wat het op dit moment goed is. We zijn zo gewend om onze mobiele telefoons voortdurend te controleren en direct informatie te krijgen, je kunt je echt zorgen maken, vooral als je nieuw bent in de ruimte.

5. Leer waar u informatie kunt vinden.

Blockchain en bitcoin zijn nu volledig mainstream. Je kunt tegenwoordig op Google gaan en ‘bitcoin’ en ‘blockchain’ intypen, en alle grote publicaties hebben er iets over gezegd – dat zijn alleen dingen van hoog niveau. Leer waar de daadwerkelijke gesprekken plaatsvinden — bitcointalk.org is een goede website omdat het een complete gemeenschap is waar mensen hun gedachten kunnen overbrengen en het zit ook vol met mensen die al heel lang in deze game zitten. Exchanges reviews zoals van Plus500 en Binance exchange NL lezen kan u ook flink helpen.