Tips om het dure parkeren op de luchthaven te vermijden

De verborgen kosten zijn altijd het ergste voor een reiziger die een beperkt budget heeft. U plant altijd uw budget voordat u vertrekt en vanwege de verborgen kosten op meerdere locaties, besteedt u uiteindelijk veel meer dan u ooit had gepland. Deze kosten zijn vervelend voor een reiziger omdat deze geen deel uitmaken van uw vakantie. Kleine ongetelde kosten zoals boekingskosten, creditcardkosten, etc. verhogen uw budget snel.

1. Gebruik parkeerplaats buiten het terrein

Als u geld wilt besparen op de parkeergarage op de luchthaven, moet u hier als eerste stap overwegen om uw auto op een externe parkeerplaats te parkeren. In plaats van uw auto te parkeren op een parkeerplaats die dichter bij de luchthaven ligt. Overweeg ook wat tijd te besteden aan het onderzoeken van privéparkeerterreinen buiten het terrein, die zich op enkele kilometers van de luchthaven bevinden.

Het parkeren van uw auto op de externe parkeerplaats zal u zeker tijd en kosten besparen, met tarieven die tot 60% goedkoper zijn. Boek uw parkeerplaats op voorhand om van de stress van het laat komen af te komen. Een ander voordeel van vooraf reserveren betekent dat u precies weet waar u uw auto op de parkeerplaats heeft geparkeerd.

2. Boek een parkeerplaats bij het luchthavenhotel

Het reserveren van een parkeerplaats bij een luchthavenhotel kan een van de beste opties zijn om geld te besparen op parkeren op de luchthaven. De meeste hotels bieden uitgebreide goedkope meet and greet gatwick aan hun klanten die een verblijf van één nacht of meer tijd bij hen boeken. De nacht dat u in het hotel verblijft, krijgt u gratis parkeergelegenheid. Zoek naar de parkeertarieven van de hotels en vergelijk hun prijzen met die van een normale parkeerplaats op de luchthaven. Dit is de gemakkelijkste manier om een parkeerplaats op de luchthaven te kiezen. De beste hotels bij Schiphol die een goeie deal aanbieden kun je vinden op www.goedkoopparkerenschiphol.eu.

3. Boek met een lokale parkeerplaats op de luchthaven

Een andere manier om het parkeren op de luchthaven te vermijden, is om te boeken bij een lokale dagelijkse dealsite die in uw regio actief is. Deze websites bieden u kortingen tot 60% op alle soorten parkeerplaatsen op de luchthaven. U kunt zich abonneren op hun dagelijkse nieuwsbrief en de laatste kortingsupdates in uw inbox ontvangen of u bezoekt de website dagelijks en zoekt naar goedkopere deals.